Puslapiai

2012 m. balandžio 14 d., šeštadienis

Rūbų manija

Sveiki visi!

Neseniai facebook'e aptikau laaabai gražų megztinuką. Jis toks mielas :D Dabar visur ieškau tokio, bet, kaip bebūtų gaila, nerandu... Štai tas mieliakas:


Argi jis ne gražus?! Tos ausytės taip gražiai atrodo ir dar tas veidukas... Mmmm, grožis. Vienu žodžiu, radau kelis labai panašius ar šiaip gražius, bet nei vienas toks gražus nėra, kaip šitas.





To pirmo visai norėčiau, bet jo kaina, tai... Gal patyliu. Ir dar antro, bet to kaina tai iš vis padangėse... Įsivaizduojat kiek nori už pirmą? 56 JAV dolerių + siuntimas, o už antrą 80 JAV dolerių + siuntimas... Visai žmonės išprotėjo. Ir dar tiek prašyt už daiktą, čia juk tik drabužis.
Na, kalbant apie drabužius, yra dar kai kas. Gal jau pastebėjote, kad į Lietuvą ateina mada nešioti rūbus, puoštus JAV vėliavomis. Na, kad ir džinsai. Viena pusė žvaigždutėm, kita - juostelėm. Arba aukštakulniai, dalis žvaigždutėm, dalis juostelėm.











Tos paskutinės platformos (virš šiuo tekstu ^^^) tokios nerealios. Aišku aš su tokiom nepaeičiau, bet mielai turėčiau savo spintoj. Ir tas apvalus pakabutis toks kažkoks sendintas, tas sendinimas suteikia jam tokio kažkokio mielumo, nerealumo. Ką žinau kaip apibūdint :D Maikutė ir Converse'ai taip pat nerealūs. Ir dar šortai visai nieko. Bet visa tai nusipirkti... Ojoj kiek daug kainuotų. Tik man įdomu, kiek reikėtų taupyti. Metus? Dvejus? Gal iš viso dešimt? :D Na, nesvarbu. Nesiruošiu švaistyti pinigų dėl tokių dalykų. Geriau pasitaupysiu kam nors, ko man labiau trūksta. Tai va, kaip ir neturiu ką daugiau pasakyti. Iki kito karto.

Ieva

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą