Puslapiai

2012 m. gegužės 8 d., antradienis

One Direction

Sveiki!

Susirgau. Neeinu į mokyklą ir leidžiu laiką namie. Ilgokai nerašiau, nelabai turėjau laiko, bet...dabar jo turiu į valias :D Nors ir darau namų darbus, bet laiko vis tiek lieka. Taigi, nusprendžiau šiandien parašyti apie grupę... ONE DIRECTION! Taip taip, per trumpą laiką išgarsėjusią grupę dievina ko ne visas pasaulis. Mielų saldžiabalsių angliukų koncertuose šėlsta tikros minios, o merginos tiesiog alpsta vien pamačiusios jų nuotraukas. 1D grupės nariai, kaip jau daugelis žino, yra penki: Louis Tomlinson, Liam Payne, Zayn Malik, Niall Horan ir Harry Styles.



Tiesa, ir man patinka ši grupė, bet neesu pametusi dėl jų galvos. Tiesiog faini vaikinukai su fainom dainom ;)

Louis Tomlinson - gimęs 1991 m. gruodžio 24 d. Ūgis - 175 cm. Tik pasibaigus X Faktoriui (2010 m.) sulaukė kritikos iš pirmojo X Faktor laimėtojo dėl to, kad pateko į finalą nebūdamas puikus dainininkas (pfff :D).

Liame (James) Payne - gimęs 1993 m. rugpjūčio 29 d. Ūgis - 178 cm. X Faktoriuje dalyvavo du kartus. Gimė su vienu funkcionuojančiu inkstu ( :( ).

Zayn Malik - gimęs 1993 m. sausio 12 d. Ūgis - 175 cm. Dalyvaudamas X Faktoriuje jis dažnai pradingdavo per šokių rutinas, nes manė, kad nemoka šokti. Vieną kartą Simon Cowell jį rado užkulisiuose ir įtikino jį grįšti, nes esą jis griauna galimybę tapti dainininku.

Niall Horan - gimęs 1993 m. rugsėjo 18 d. Ūgis - 171 cm. Gimęs Airijoje, Mullingare. Moka groti gitara. Mėlinakis. Vienintelis blondinas grupėje.

Harry (Edward) Styles - gimęs 1994 m. vasario 1 d. Ūgis - 178 cm. Moka žongliruoti. Jauniausias grupės narys. Jam patinka jo turimi grabanoti plaukai, spėkit dėl ko?! Aišku, kad dėl merginų dėmesio  :D


Na štai ir viskas, aprašyti visi 1Direction nariai. Na, o dabar, keli vaizdo klipai:






Ieva

1 komentaras:

  1. Jie tokie mieliii..... myliu... omg.... mano puseserei per gimtadieni padovanorjo 2 bilietus iOne Direction koncerta!!! TAigi... as buvau ten maciau juos visus omg

    AtsakytiPanaikinti