Puslapiai

2012 m. liepos 14 d., šeštadienis

Pati pačiausia ir orginaliausia dovana draugei

Sveikučiai,

Ilgai nedelsiu atsiprašinėdama už tai, kad ilgai nerašiau ir iš kart pereisiu prie šiandienos temos. Tikriausiai daugeliui kilo klausimas „Ką padovanoti viską turinčiai draugei?“. Na, šis klausimas labai dažnai kyla ir man. Tikrai dažnai kyla ir tokia mintis kaip padaryti kažką originalaus savo pačios rankomis, bet apie dovaną dažniausiai susimąstau likus kelioms dienoms iki gimtadienio ir tada suprantu, kad nieko padoraus neišeis padaryti, todėl lekiu į parduotuvę pirkti kokio nors apgailėtino dovanų čekio. Tačiau man gimė idėja. Gal tiksliau keturios.
Pati pirma – koliažas. Galite išpuošti kokią papkę savo ir tos draugės nuotraukomis arba iškarpomis iš jūsų abiejų nuotraukų + dar pridėti kelias jos kitų draugių nuotraukas. Prie šitos dovanos galima pridėti kokį menkniekį, pvz., apyrankė ar auskarai.
Kita idėja – su keliom jos ir tavo draugėmis sumontuoti trumpą filmuką (maždaug 10 – 15 min.), jūsų sumontuotą filmuką sutalpinti į gražų flash‘iuką. Filmuką galite peržiūrėti visos kartu – bus linksma pasijuokti iš jūsų keistai išėjusių scenų ar šiaip viso filmuko (jei tai bus komedija). ♦ Patarimas ♦ Filmuko pabaigoje surašykite kas vaidino, kas sukūrė scenarijų ir pridėkite keletą neišėjusių scenų ;)
Trečioji idėja – Balta maikutė + tavo prierašai ir palinkėjimai. Nelabai įdomu, bet galima padaryti taip, kad atrodytų įdomiai, pvz., surašyti kelis jūsų abiejų nutikimus, iš kurių žvengėt gal 15 min. arba nukopijuoti tavo ir jos nuotrauką ir prirašyti visokiausių įdomybių. Taip pat galima surašyti tokius dalykus: „kodėl tu pati pačiausia“, „dėl kokių priežasčių verta būti draugėm“ ir t.t.
Na ir pati paskutinė ketvirtoji idėja. Nesu įsitikinus ar tai įmanoma, bet man rodos, kad įmanoma. Su keliomis draugėmis susimeskite ir pririnkite jūsų ir jos nuotraukų. Tada nupirkite baltą užvalkalą (kaldrai užvilkti) ir nuneškite į parduotuvytę kur atspaudžia paveiksliukus ar nuotraukas ant marškinėlių ar kitų dalykų. Įsivaizduok kaip būtų smagu, kai kiekvieną kartą klodamasi lovą draugė prisimintų savo pačias pačiausias drauges. P.S. Būtinai įsitikinkite ar toks variantas yra įmanomas prieš pirkdamos užvalkalą. ;)
Taigi, daugiau įdėjų man šiandien negimė, todėl privalau pabaigti šį straipsnį ir palikti jus pačias apsispręsti kurį variantą pasirinksite ;)

Sėkmės,
Ieva

2 komentarai:

  1. Fainos idėjos. Man dar kabai patinka tokia idėja kaip gėlių pristatymas į namus. Lietuvoje tai dar gana nauja idėja, kuri labai pralinksmina bet kokia proga :)

    AtsakytiPanaikinti