Puslapiai

2013 m. vasario 25 d., pirmadienis

Make me believe in magic ❤ Part 5



* 5 *

* RYTAS *

Suskambėjo žadintuvas. Siaubas. Taip miego norėjosi. Reikėjo vakar su Agata ne'chat'int. Papasakojau jai apie tai, kad gavau darbą. Vyyy! Tingiai išsiridenau iš lovos. Iškritau tiksliau, nes, pasirodo, ant krašto gulėjau. Nuėjau į vonią ir palindau po dušu, greit apsiprausiau ir rankšluoščiu apsiviniojau plaukus. Išsivaliau dantis ir atsidariau spintelę. Nežinojau kokios spalvos lęšius išsirinkti. Nusprendžiau vėl dėtis mėlynus. Jie tokios safyrinės spalvos. Žodžiu - nerealūs. Nuėjau prie spintos ir išsitraukiau mėlynus blukintus džinsus, gėlėtą maikutę ir rusvos spalvos kailio liemenę. Vyyy! Ji tokia pūkuota. Nusprendžiau prisiderinti kailines ausines. Jos irgi rusvos spalvos. Iš lentynos išsitraukiau tamsiai mėlynus Ugg'us ir viską pasidėjau ant lovos. Na, išskyrus Ugg'us. Nuėjau į vonią ir į šalį numečiau rankšluostį. Užsidėjau apatinį trikotažą ir išsišukavau plaukus. Išdžiovinau juos ir pasiėmusi garbanoklį susigarbanojau. Nuėjau į savo kambarį ir apsirengiau. Tada griebiausi makiažo. Maskuokliu patepiau paakius, nosį ir kaktą. Tada viską tolygiai paskirsčiau. Pavedimu perbraukiau akis ir blakstienas padažiau tušu. Pasiėmiau delninukę su kniedėm ir įsidėjau ten piniginę, telefoną ir raktus. Dar prigriebiau lūpų blizgį ir maskuoklį. Nusileidau apačion. Ten manęs jau laikė tėtis.
 - Važiuojam? - paklausiau.
 - Nepusryčiausi?
 - Ne. Aš nealkana.
 - Gerai. Tada keliaujam.
Įsėdom į jo Range Rover (nekreipkit dėmesio :D mėgstamiausia mano mašina) ir pajudėjom studijos link. Nekalbėjome, todėl girdėjosi tik ritmingas mašinos variklio burzgimas ir įkyrus žinių pranešėjo murmėjimas. Po pusvalandžio pasiekėme studiją. Ji buvo įsikūrusi Londono pakrašty. Ne visai ten pakraštys, beg vis tiek necentras. Šią vietą su Londono gyvenimu jungė Victoria metro stotis. Išlipau iš automobilio ir patraukiau paskui tėtį studijos link. Mus pasitiko gan jaunas vyras.
 - Sveikas Greg! Atvežiau savo dukrą čia padirbėti.
 - Labas, labas. Ir kuo ši gražuolė vardu? - flirtavo su manimi tas vyriškis. Ew...
 - Aš Gabrielle.
 - Malonu susipažinti, - jis paspaudė man ranką. - Tuojaus tau viską aprodysiu. Beje, - kreipėsi į mano tėtį, - mes baigsim maždaug 6 PM (18 H). 
 - Gerai, aš ją paimsiu.
 Tėtis atsisveikino ir paliko mane šitam Dievo užmirštam kampely.
 - Eime Gabrielle. Šiandien dirbsi su Cher Lloyd. Turėsi truputėli pasistaipyt prieš kameras ir šiaip užsiimsi tokiais smulkiais vaidmenimis. Jei gerai seksis, gausi svarbesnius vaidmenis, - kalbėjo Greg. - Eime čia.
 Kol ėjome jis man aiškino ką turėsiu daryti. Pasakė su kuriais žodžiais turėsiu įeit ir su kuriais - išeit. Na, po kelių minučių pasiekėm reikiamą patalpą. Turiu pripažint. THIS PLACE IN HUGE! Jei reiktų nuo ko nors pabėgti - pasiklysčiau. Greg atidarė duris mane praleisdamas. Patalpoje stovėjo keli fonai. Dar krūva įrangos aplink. Pačiame kampe buvo durys. Kaip minėjo Greg, ten galiu persirengt. Dar kartą pasitikslinau ar tikrai ten ir patraukiau durų link. Už jų girdėjosi dviejų žmonių, merginos ir vaikino, balsai. Pravėriau duris ir balsai nutilo. Atidariau jas plačiau ir įžengiau į vidų. Ten, ant sofutės, sėdėjo Mike Posner ir Cher Lloyd.
 - Sveiki. Aš Gabrielle. Mane čia atsiuntė Greg, kad galėčiau persirengti. Tikriausiai sumaišiau kambarius.
 - Ne, ne, - prabilo Cher. - Štai tos durys, - parodė į medines duris šone su jau apsitrynusiu užrašu 'Dressing room'.
 - Dėkoju.
 Nusisukau eiti, bet Mike prabilo:
 - Gražiai atrodai, Gabrielle, - Cher nestipriai jam kumštelėjo.
 - Am... Dėkui,- šyptelėjau.
 Atidariau duris ir įjungiau šviesą. Čia buvo krūva spintelių, keli suoliukai ir dar keli strypai bala žino kam. Prisiminiau, kad man reikia kažką apsirengti. Iškišau galvą pro duris ir į mane vėl įsmigo dvi poros akių.
 - Sakykit, ar žinot, kur savo aprangą galėčiau rasti?
  - Štai ten, - parodė juodaplaukė į kostiumais apkrautą strypą. Štai kam jie reikalingi. 
 - Gal galėčiau gaut užuominą, kaip jis atrodo? - su viltim paklausiau.
 Cher nusikvatojo ir pasiėmė lapus nuo stalo.
 - Kokia tavo pavardė, - paklausė.
 - Bringston. Gabrielle Bringston.
 - Aha. Atliksi B lygio vaidmenį. Taigi tau reikės trumpo rausvo arba mėlyno sijono ir baltos spalvos maikutė. Orientuokis į tai. Na, o aksesuarus vėliau pritaikys stilistė.
 - Gerai. Dėkoju Cher.
 - Nėra už ką.
 Pasiknaisiojau po kostiumų krūvą, bet taip ir neradau rausvo arba mėlyno sijono.
 - Argh! Argi niekas negali surūšiuoti viso šito? - pati savęs paklausiau.
 Pasigirdo kikenimas. Apsisukau. Mike ir Cher buvo pasilenkę vienas prie kito ir lūžo iš manęs. Bent jau spėju, kad iš manęs, nes tada abu į mane nežiūrėtų.
 - Dar ir gėdos prisidariau...
Vel kikenimas.
 - Krc, tikriausiai kaip debilė atrodau su savim kalbėdamasi...
 Ir vėl kikenimas. Pagaliau radau reikiamus drabužius ir greit nuskuodžiau į persirengimo kabiną. Apsirengiau. Savuosius drabužius sudėjau į spintelę ir užrakinau. Atidatiau duris ir greitom ėjau link išėjimo. Vis tiek būtų nejauku čia su jais sėdėt. 
 - Gal norėtum prisijungt prie mūsų? Susipažintjmėm, - pasiūlė Posner.
 - Gerai. Bet tik kad nelabai turiu ką pasakyti apart to, kad visa mokykla iš manęs šaiposi...
 - Juk yra kas nors, kas tave džiugina? - paklausė Cher.
 - Na, vakar susipažinau su dviem šauniom merginom ir Ed Sheeran sutikau.
 - Gerbėja?
 - Na, patika man visai jo muzika. Šiaip man tikriausiai viską galima sukišt, - nusijuokiau.
 - Na, papasakok ką nors apie save.
 - Hm... Kaip jau žinot esu Gabrielle Bringston. Gyvenu Londone, turiu 9-metį broliuką Ben...

* PO FILMAVIMO *

- Gabrielle! - sušuko Greg. - darbo turėsi po mėnesio. Ten nereikės vaidint. Šiaip reiks padėt, sniegą pamėtyt, stiliste truputi pabūsi. Žodžiu, išmokysim mes tave čia viso šito meno,- nusijuokė.- Gerai Gabrielle, neužlaikau tavęs. Iki.
 - Iki kito karto, Greg! - šuktelėjau ir išėjau iš studijos.

NUOMINIKIŲ LAUKIU :) BEJE, KALIDŲ GALI DAUG BŪTI, NES NAKTĮ RAŠIAU :DDDD KAIP JAU SAKIAU, PAVEIKSLIUKO ŠIĄ SAVAITĘ NEGAUSIT :) ATSIPRAŠAU UŽ NELABAI ĮDOMIĄ DALĮ, BET MINČIŲ NEBUVO.

Ieva ❤

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą